Warning: getimagesize(images/agenda/tn_): failed to open stream: No such file or directory in /home/decirkel/public_html/upcomming.php on line 22

De Wenteltoren (5+)

TG Knars
Kindertheater
04-03-2018 14:00

In torenflat de Wenteltoren wonen zes eigenaardige types. Ze horen, zien en denken van alles over elkaar, maar praten doen ze weinig. Zonder het te weten helpen ze elkaar en werken ze elkaar tegen. De warme pizzaoven van de onderbuurman droogt de was bij de bovenbuurvrouw, en haar waslijn trekt continu de stoel van de achterbuurman omver. Op een nacht gebeurd er iets wonderlijks. De flat valt op zijn zijkant, en alle buitendeuren zijn afgesloten. De bewoners worden wakker. Via achteromweggetjes, kastdeuren en vloerluiken kloppen ze bij de buren aan. Samen verzinnen ze een plan om de flat weer rechtop te krijgen. Gaat het ze lukken? Kunnen zoveel verschillende mensen tot één plan komen?
De wenteltoren (5+) is een magische en beeldende poppentheater voorstelling vol absurde situaties. Over de verwachtingen van mensen en het onvermogen om met elkaar samen te werken.
Zie ook: www.tgknars.nl

Warning: getimagesize(images/agenda/nopic.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/decirkel/public_html/bottomhtml.php on line 5
Logo gemeente Heemskerk
[admin]