Warning: getimagesize(images/agenda/tn_): failed to open stream: No such file or directory in /home/decirkel/public_html/upcomming.php on line 22

C'est la vie!

Eric Toledano, Olivier Nakache
30-01-2018 20:00

Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e -eeuws kasteel. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Met andere woorden: alle ingrediŽnten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Maxí team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?

Logo gemeente Heemskerk
[admin]