Warning: getimagesize(images/agenda/tn_): failed to open stream: No such file or directory in /home/decirkel/public_html/upcomming.php on line 22

Square

Ruben Ostland
27-01-2018 20:00

Een modern museum stelt een nieuwe installatie tentoon. Een ruimte waar geen regels zijn en alles kan. Om publiek naar het museum te trekken, wordt er een PR-bureau ingehuurd. De onorthodoxe campagne die ze bedenken, gaat al snel viral en zorgt voor de nodige commotie. Christian, de gerespecteerde curator van het museum kampt inmiddels met een existentiŽle crisis en zijn leven lijkt steeds verder te ontsporen. Regisseur Ruben ÷stlund (Turist, Involuntary) mocht voor The Square de Gouden Palm voor beste film in ontvangst nemen tijdens het Internationale Filmfestival in Cannes.

Logo gemeente Heemskerk
[admin]