Warning: getimagesize(images/agenda/tn_): failed to open stream: No such file or directory in /home/decirkel/public_html/upcomming.php on line 22

Vioolmonologen

Intorno Muziektheater Gezelschap
Klassiek
11-03-2018 11:30

Wat doe je als je een viool vindt in een afvalcontainer? Voor een echte violist is dat een doodzonde: alsof je een kind bij het vuilnis zet.

Vocaliste Annelies Prins was geschokt toen zij een viool bij het vuilnis ontdekte. Zij deed een oproep in een dagblad om vooral je instrument niet weg te gooien maar naar haar te brengen. Binnen een week had zij meer dan veertig violen! Veertig instrumenten met elk een eigen verhaal, soms nog indringender dan een mensenleven. De belevenissen van de violen werden De Viool Monologen.

Annelies Prins en Waldin Roes vertellen de ontroerende verhalen van de afgedankte violen. Niet alleen zingen zij prachtig belcanto, zij spelen ook allebei viool. Zij worden bijgestaan door Helena Sokolova (viool) en Marco Kalkman (piano).

Logo gemeente Heemskerk
[admin]