Warning: getimagesize(images/agenda/tn_): failed to open stream: No such file or directory in /home/decirkel/public_html/upcomming.php on line 22

Zwier

Het Wervelwind Ensemble
Klassiek
05-02-2017 11:30

Na de overweldigende en enthousiaste reacties op de voorstelling Woei!, presenteert theater de Cirkel opnieuw een muzikale voorstelling voor de allerkleinsten: Zwier! Zwier is een tekstloze voorstelling waarin de kracht van de muziek en de vertelkunst van de beweging centraal staan. In Zwier stap je met vijf muzikanten in een muzikale zweefmolen: de wervelende klanken tillen je op en draaien je rond. In de geborgenheid van een kring trekt een elegante wals aan je voorbij, golven sierlijke melodieën heen en weer en veranderen de muzikanten in een zoemende bromtol of een schurende draaideur… Zwier is een luchtig spel van gulle klanken en bewegingen, een muzikale ode aan het zwieren! In regie van Ide van Heiningen en Virág Dezsö (MAPA en Woei!) en met muziek van Toek Numan (Calefax, De Zingende Harp, Holland Opera, het Noord Nederlands Orkest e.a.), voor kinderen van 1 tot 4 jaar en hun (groot-)ouders.

N.B. Net als bij Woei! geven we twee voorstellingen: één om tien uur en één om half twaalf.

Logo gemeente Heemskerk
[admin]