Warning: getimagesize(images/agenda/tn_): failed to open stream: No such file or directory in /home/decirkel/public_html/upcomming.php on line 22

TG Knars

Centrale geheimen bank
Kindertheater
04-02-2017 14:00

De Centrale Geheimen Bank

Komende januari gaat de Centrale Geheimen Bank in première!

Aan een loket ergens tussen hemel en aarde ontvangt Bram al jaren alle geheimen van de wereld. Per afdeling staan vluchtige leugentjes, verjaardags verrassingen, nooit-verstuurde-liefdesbrieven, geheimschriften en dagboeken netjes naast elkaar opgeslagen. Al die geheimen verblijven hier veilig opgeborgen. Echter wordt het allemaal iets te veel voor Bram alleen. Hij krijgt sinds kort hulp van Ben een nieuwsgierige hulp, die nog moet leren zijn mond te houden.

We zijn inmiddels al poppen aan het uitproberen, decor schetsen aan het maken en geluiden en muziek aan het verzamelen. Samen met Pieter Vrijman, Marlyn Coetsier, Jelte van Andel en Milou Brockhus duiken we vanaf oktober de geheimen wereld in.

Het wordt een spannende 5+ voorstelling voor beginnende geheimbewaarders en hun de geoefende ouders.

Foto: Michael Polane.

Logo gemeente Heemskerk