Warning: getimagesize(images/agenda/tn_) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/decirkel/public_html/upcomming.php on line 22

U kunt kaarten reserveren bij Stichting Culturele Cirkel via reserveren@decirkelheemskerk.nl voor de films kunt u reserveren op reserveren films of op telefoonnummer 08787 13 0 99. Informatie over uitverkochte voorstellingen kunt u terugvinden bij de agenda op deze website.

De Cirkel
Bezoekadres:
Cirkel 1
1967 NM Heemskerk
Routeplannen

Let op!!
Voor alle reserveringen geldt dat de kaarten uiterlijk een kwartier voor aanvang afgehaald dienen te zijn. Bij uitverkochte voorstellingen worden de niet afgehaalde kaarten verkocht! Als u niet of met minder mensen komt, laat dit dan tijdig weten, zodat wij de kaarten alsnog kunnen verkopen.

Betalen met PIN is helaas NIET mogelijk.

Aanvangstijden
Theater 20:30u
Kindertheater 14:00u
Wereldmuziek 20:30u
Klassiek 11:30u
Film 20:00u
Jeugdfilm 14:00u
19.30u (vanaf 8 jr)

Toegangsprijzen Normaal Korting
Theater / Cabaret € 12,- € 10,-
Klassiek € 10,- € 9,-
Jeugdtheater € 7,-
Wereldmuziek € 10,- € 9,-
Film € 6,- € 5,-
Jeugdfilm € 5,-

Culturele Cirkel Pas
Met de Culturele Cirkel Pas (CC-pas) en CJP krijgt u bij theatervoorstellingen, concerten en film voorstelling € 1,- korting op de normale toegangsprijs. Het lidmaatschap bedraagt € 14,50 per kalenderjaar. Er is ook een Duo-pas verkrijgbaar. Dit houdt in dat twee mensen die op één adres wonen ieder één CC-pas ontvangen, maar samen één maand bulletin. Voor een Duo-pas betaalt u € 25,- per kalenderjaar. Als CC-pashouder ontvangt u maandelijks een informatiebulletin. Voor meer informatie over de CC-pas kunt u mailen naar Stichting Culturele Cirkel, info@decirkelheemskerk.nl.
Logo gemeente Heemskerk
[admin]